maanantai 18. heinäkuuta 2022

Heinäkuun lopun lukusuunnitelmia

Olen palannut kesäreissultani ja sen myötä blogitekstien ääreen. Päätin aloittaa asettamalla heinäkuun toiselle puoliskolle kevyet tavoitteet.

Fyysiset kirjat

Varsinainen lukeminen on ollut tänä vuonna hankalaa. Haluaisin kuitenkin lisätä fyysisten kirjojen lukemista loppukesän ja syksyn aikana. Pääsin reissun edetessä jo säännölliseen rytmiin, joten toivoa ainakin on.

Pääprojektini on viimeisen kuukauden ajan ollut A Game of Thrones, joka oli tarkoitus lukea jo aikoja sitten. Tällä viikolla tavoitteeni on lukea se lopultakin loppuun ja aloittaa seuraava osa pian sen jälkeen. Haluan ottaa kiinni alkuvuodesta hukattua aikaa.

Jos jaksan ja aikaa jää tarpeeksi, saatan lukea jotain muutakin loppuun tai aloittaa jonkun uuden kirjan. Uusi kirja on todennäköisesti jokin fantasiakirja, joita minulla on odottamassa valtava määrä.

Äänikirjat

Reissun aikana minulla oli vaikeuksia keskittyä myös äänikirjoihin. Monta kirjaa on kesken, mutta oikein mikään niistä ei pitänyt otteessaan niin hyvin, että olisin saanut kuunneltua loppuun asti tai edes edettyä merkittävästi. Seuraavan kahden viikon aikana saan kurssin toivottavasti korjattua.

Ennen elokuun alkua tavoitteeni on kuunnella (loppuun) seuraavat kirjat:

1. One Dark Throne - Kendare Blake

2. Forensics: The Anatomy of Crime - Val McDermid

3. Kuiva kausi - Jane Harper

4. The Night Stalker - Chris Carter

***

Elokuusta alkaen palaan todennäköisesti normaaliin rytmiin, eli aloitan kuukauden lukulistapostauksella ja jatkan siitä arvioiden ja muiden tekstien pariin. Tekstejä on runsaasti rästissä, joten yritän julkaista vähintään tekstiä viikossa kunnes olen lähempänä reaaliaikaa.

Miten sinun lukutavoitteesi ovat toteutuneet?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti