lauantai 2. syyskuuta 2023

Suomen kielen kursseja Joensuun seudun kansalaisopistolla


Joensuun seudun kansalaisopiston kurssi-ilmoittautuminen on käynnissä


Jos opiskelet suomea vieraana kielenä tai tunnet suomen kielen opiskelijoita, kannattaa tutustua kansalaisopiston tarjontaan. Syksyllä on tarjolla kursseja moniin eri tarpeisiin. Ainakin näihin kannattaa tutustua:

  • Pitkät peruskurssit aloittelijoille (suomi 1.1, 1.2 ja 1.3) ja keskitason opiskelijoille (2.1, .2.2 ja 3.1). Alkeisryhmiä (1.1) on tarjolla kaksi. Toisella opetuskielet ovat suomi ja englanti, toisella suomi ja venäjä.
  • YKI-kurssi
  • Kirjoitusharjoituksia suomenoppijoille. Kurssilla harjoitellaan erilaisten arkielämän ja työelämän tekstien kirjoittamista. Kurssi sopii hyvin ,myös keskitason YKI-testiin valmistautuville opiskelijoille. HUOM: tästä kurssista on mahdollista saada opintopisteitä. Lisätietoja löytyy kansalaisopiston nettisivuilta.
  • Keskustelukurssit perustasolle ja keskitasolle
  • Suomalainen kulttuuri ja sosiaaliset tilanteet. Kurssilla käsitellään kulttuuriin liittyviä aiheita, joihin ei usein ole mahdollisuutta syventyä tavallisilla kursseilla. Kurssilla harjoitellaan erilaisia viestintätilanteita kuten kahville kutsumista ja elokuvaillan järjestämistä. 

***

Lisätietoja linkkien takaa:

Kaikki suomen kurssit

Opintopistekurssit

***

Ilmoittautumisaikaa suomen kursseille on noin 10 päivää, joten toimi nopeasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti