Sivut

perjantai 2. tammikuuta 2015

Luettavaa ja blogattavaa(1/2015): Jatko-osia, keskeneräisiä, yksi klassikko, rästipostauksia, kandia...

Tein tällaisia postauksia viime vuonna joitakin, mutta sitten into hiipui. Minulla oli kai niin kiire. Toisaalta tungin liikaa tekemistä yhdelle kuukaudelle, innostuksissani. Tänä vuonna aion olla realistisempi ja supistaa esimerkiksi kuukausittaisen lukulistan viiteen kirjaan. Varaan myös suunnitelmien kirjaamiselle enemmän aikaa, jotta voin julkaista postauksen heti kuun alussa.

Tämän enempää höpisemättä tammikuun vakaisiin aikomuksiin:


Lukulistalla

1. Crown of midnight - Sarah J. Maas
2. Narrin palvelija - Robin Hobb
3. City of glass - Cassandra Clare
4. Shadow kiss - Richelle Mead
5. Kolea talo - Charles Dickens


Näiden lukeminen on vielä kesken...

1. Gardens of the moon - Steven Erikson 

Tämä ei ole kesken suinkaan siksi, että kirja olisi huono. Tämä eeppisen fantasian erittäin eeppinen helmi vain vaatii niin paljon keskittymistä, että sille on pakko varata aikaa. Siihen uppoaa, eikä syksy sallinut sitä. Olen nauttinut tähän mennessä lukemistani noin 200 sivusta todella paljon, minkä takia haluan tehdä oikeutta lukukokemukselle. Luen tätä hiljalleen eteenpäin toivoen, että loppu tulee vastaan ennen helmikuuta.

2. Tulimeri - Margaret Weis & Tracy Hickman

Voi mikä ankea ja pitkäveteinen jatko-osa tämä onkaan! En kestä. Olen kuitenkin uskollinen ja päättäväinen lukija, joten aion lukea tämänkin sarjan loppuun asti. Niinpä kahlaan Tulimeressä niin pitkään kuin täytyy. Joku voisi sanoa tätä elämää vaikeuttavaksi jääräpäisyydeksi (mitä se ehkä vähän onkin), mutta...


Arvostelut viime vuonna luetuista kirjoista

1. City of ashes - Cassandra Clare
2. Frostbite - Richelle Mead
3. Valtaistuinpeli - George R.R. Martin
4. Divergent - Veronica Roth


Arvostelut tänä vuonna luetuista kirjoista (mikäli aikaa jää)

1. Crown of midnight - Sarah J. Maas 

Tämä kirja siksi, että todennnäköisesti saan tämän luettua ensimmäisenä

Muut postaukset:

Kandin kirjoittaminen alkaa aivan näinä päivinä, mikä varmasti herättää kaikenlaisia ajatuksia ja tunteita. Tavoitteeni on kirjoittaa tammikuun aikana kaksi Kandin viemää -postausta.

Lisäys 3.1: jonkinlainen esittely jostakin mielenkiintoisesta tai muuten vaan ihanasta romaanihenkilöstä. Tästä lisää lähipäivinä!

* * *

Katsotaan, kuinka hyvin nämä suunnitelmat pitävät. Jos viikot alkavat näyttää liian täysiltä ja kiireisiltä, teen helmikuun suunnitelmista vielä suppeammat. Mihin kirjoihin te aiotte tarttua lähitulevaisuudessa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti