Sivut

maanantai 20. kesäkuuta 2016

Luettavaa ja blogattavaa(6/2016): Sekalaisia oman hyllyn kappaleita

On vähän hassua julkaista kuukauden lukulista tässä vaiheessa, kun kuukaudesta on jo yli puolet ohi, mutta teen sen silti rutiinien tähden. Nyt oli jo kevyesti haastavaa löytää omien kirjojen joukosta lukemattomia kirjoja, jotka oli järkevää laittaa listalle. Sarjojen jatko-osia odottaa hyllyssä vaikka millä mitalla, mutta ensin pitäisi saada edelliset osat luettua... Ehkä vielä joskus tämän vuoden puolella!

Lista näyttää tällä kertaa tältä:

 1. Näkijän tytär - Kristiina Vuori
 2. Vish Puri & Kadonneen palvelijattaren tapaus - Tarquin Hall
 3. Labyrintti - Kate Mosse
 4. Jumalat juhlivat öisin - Donna Tart
 5. Kuolleiden lelujen kesä - Antonio Hill
 6. Neitsytkivi - Michael Mortimer
 7. Kun suljen silmäni - S.J.Watson
 8. Viisi - Ursula Boznanski
 9. Kuudes mies - John Boyne 
 10. Kylmäveristen klubi - Charlaine Harris 

En aseta tällä kertaa kummempia lukemisen tavoitteita. Olen iloinen jo siitä, jos saan aikaiseksi asettua lukemaan edes muutamana päivänä. Bloggaamisen osalta pyrin saamaan ainakin muutaman rästipostauksen ulos vielä ennen heinäkuuta, jotta pääsen joskus miettimään uusia tekstejä. Alkukesä on ollut jotenkin levoton: töitä, kulkemista kahden kodin välillä, menemistä ja tekemistä, väsymystä... Mutta joku päivä on vain istuttava alas kirjoittamaan. Tämä bloggaamattomuus alkaa jo tympiä!

Mitä teidän kesäkuuhun kuuluu?

6 kommenttia:

 1. Jumalat juhlivat öisin, Kun suljen silmäni ja Kuudes mies. Kaikkia suosittelen. Etenkin Kuudetta miestä! Jospa voisin palata ajassa taaksepäin ja lukea sen ensimmäistä kerta... Oivoi...

  Toivotan hyviä lukuhetkiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon että noi kaikki on hyviä! Valinnanvaikeus iskee taas :D

   Poista
 2. Vähän samat fiilikset lukemisen ja bloggaamisen suhteen, ne ovat aika lahjakkaasti jääneet muiden kiireiden ja tekemisen alle. Rästibloggauksia riittää ja mieli tekisi jo mennä edes tämän kuun luettuihin. Mutta eiköhän se tästä! Tsemppiä rästien kiinni ottamiseen ja bloggausinnon palauttamiseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se tästä! Jotenkin se into ja aika löytyy joka kerta :)

   Poista
  2. Blogissani on sinulle haaste: https://kirjavarkaantunnustuksia.wordpress.com/2016/06/29/unpopular-bookish-opinions-haaste/

   Jos se vaikka saisi sinut innostumaan taas :)

   Poista
  3. Kiitos haasteesta! :) Jospa saisinkin tämän tehtyä :D

   Poista