perjantai 8. joulukuuta 2017

Luettavaa ja blogattavaa(12/2017 & 1/2018): Nytkö jo?

Vuoden viimeinen kuukausi on jo hyvässä vauhdissa. Jälleen kerran. Tuntuuko teistäkin, että aika kuluu joka vuosi nopeammin? Vai johtuuko tunne siitä, että joka vuosi tapahtuu enemmän  kuin edellisenä? En tiedä. Joka tapauksessa olen tavallistakin hämmentyneempi siitä tosiasta, että muutaman viikon päästä alkaa uusi vuosi.

Lukeminen on ollut vaikeaa suurimman osan kuluneesta vuodesta; pääsyyllinen taitaa olla romaani, jota olen työstänyt huhtikuun alusta lähtien. En ole malttanut lukea, kun olen halunnut käyttää kaiken mahdollisen ajan kirjoittamiseen. Lukemisella on kuitenkin niin tärkeä tehtävä myös kirjoittamisessa, minkä takia yritän selättää lukujumin ennen vuoden vaihtumista. 

Joulukuun ja tammikuun lukulistoilla on taipumus sekoittua toisiinsa, joten päätin tällä kertaa yhdistää ne samaan postaukseen. Samalla helpotan myös tammikuun postausruuhkaa, joka yleensä syntyy päättyneen vuoden koontipostauksista ja juuri alkaneen vuoden tavoitteista ja suunnitelmista. 

Pidin listan lyhyenä ja tavoitteet pieninä. Jos luen nämä kaikki, eli kuusi kirjaa tammikuun loppuun mennessä, niin sekin on ihme.

Loppuun luettavat:

  • City of Heavenly Fire - Cassandra Clare
  • Prodigy - Marie Lu



Alusta loppuun luettavat:


  • Harry Potter ja puoliverinen prinssi - J.K. Rowling
  • Harry Potter ja kuoleman varjelukset - J.K. Rowling
  • Kuolleiden satama - Patricia Cornwell
  • Muukalainen - Diana Gabaldon






Cornwellin romaania lukuun ottamatta kaikki kirjat ovat olleet lukulistoillani jo aikaisemmin. Siitä voi päätellä jotain vuoden kulusta. Voi olla, että tämäkin lista on liian kunnianhimoinen näissä olosuhteissa, mutta antaa ajan kulua ja näyttää. 

Kirja-arvioita on rästissä niin paljon, että päätä huimaa. Tavoitteeni on saada ainakin kaikki Potter-arviot julkaistua ennen tammikuun loppua. Niiden lisäksi olisi mukavaa kirjoittaa vuoden parhaista trillereistä, mutta katsotaan riittääkö aika. Romaanikäsikirjoitus ja yliopisto-opinnot kiilaavat kaiken muun edelle vielä pitkään. 

Siitä puheen ollen, paras avata word ja ryhtyä töihin. Olen pahasti jäljessä tavoitteistani... No, sana kerrallaan kaikki muutkin kirjat ovat syntyneet. Onnellista joulun odotusta! <3 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti