Sivut

keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Luettavaa ja blogattavaa(9/2016): Keskeneräisten kirjojen kerho

Niin se vain on, että elämässä ei voi muuttaa yhtä asiaa muuttamatta samalla jotain toista. Edellisessä postauksessa vihjaisin melko salaperäisesti, että elämässäni on käynnissä jonkinlainen hässäkkä, jonka vuoksi myös blogin elämä on hiljentynyt. Nyt kuviot ovat sen verran selvät, että on aika paljastaa mistä on kysymys.

* * * Tähän väliin saa kuvitella rumpujen pärinää ja syviä hengenvetoja * * *

No niin, leikki sikseen. Uutinen on tässä:

Muutan lokakuussa Australiaan - kokonaiseksi vuodeksi.

En pysty vielä ihan ymmärtämään, että tämä oikeasti tapahtuu, mutta olen aivan järjettömän innoissani ja onnellinen! <3 Tarina siitä, miten tähän päädyttiin ja mitä olen menossa tekemään, saa vuoronsa myöhemmin. Tällä kertaa keskityn siihen, millaisia seurauksia tällä valtavalla asialla on kirjablogin kannalta.

Ensimmäisenä muuttuu syyskuun lukulista: olen nyt siinä tilanteessa, että keskeneräisiä kirjoja on pakko lukea loppuun. There are only so many books you can pack in a backpack, you know ;) Syyskuun lukulista koostuu siis lukemattomien aarteiden sijaan keskeneräisistä kirjoista, jotta voin Australiassa aloittaa kaunokirjallisen elämäni mahdollisimman puhtaalta pöydältä.

Lista näyttää tältä:
 1. Kuninkaiden koitos - George R.R.Martin
 2. Heir of Fire - Sarah J. Maas
 3. Epäilys - Stephenie Meyer
 4. Linnake - Justin Cronin
 5. Unite me - Tahereh Mafi
 6. A Discovery of Witches - Deborah Harkness
 7. Spider's Bite - Jennifer Estep
 8. Beautiful Chaos - Kami Garcia & Margaret Stohl

Etusijalla näistä ovat pisimmät ja painavimmat kirjat (Kuninkaiden koitos, Linnake, Epäilys), joita en halua raahata mukanani lentokoneeseen enkä kantaa rinkassa. Mutta jokainen luettu kirja on voitto, joten en ota noistakaan kirjoista stressiä. Jos aloitan uusia kirjoja, ne ovat todennäköisesti Beautiful Redemption, Uusikuu, Unravel me, City of Heavenly Fire ja/tai jokin nopealukuinen kirja ihan puhtaan vaihtelun vuoksi. 

Blogista en osaa sanoa vielä mitään: minulla ei ole aavistustakaan, mitä täällä blogin puolella syyskuussa tapahtuu. Matkajärjestelyt saattavat imaista minut niin täydellisesti mukaansa, etten saa kirjoitettua yhtään. Toisaalta kesätyöt loppuivat pari viikkoa sitten, minkä ansiosta minulla pitäisi olla enemmän aikaa kirjoittaa. Tiedä häntä! Pääni on joka tapauksessa sekaisin ;D

Laitan seuraavaa tilannepäivitystä tulemaan jonain epämääräisenä ajankohtana. Mutta, mitä sinne ruudun toiselle puolelle kuuluu?

6 kommenttia:

 1. Vau, kuulostaa upealta! Ei vitsit että kun itsekin pääsisi tuosta vain jonnekkin lähtemään :D Minä pyörittelen mielessäni Saksaan lähtöä tässä joskus hamassa tulevaisuudessa, mutta se ei ole nyt ollenkaan ajankohtaista joten eipä siitä sitten mitään :D

  Ihan mahtavaa vuotta toivotan jo nyt <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä ihan uskomaton juttu! Käsittämättömän hyvä olo nyt ;D Melkoinen kahden kuukauden matka tähän pisteeseen takana, mutta siitä lisää tuonnempana. Saksa ei oo muuten ollenkaan hullumpi kohde! Vaihtoako ajattelit vai ihan jotain muuta? ;D

   Kiitos! <3 Tästä tulee hienoa!

   Poista
 2. Oioi! Australiaan olen aina halunnut päästä. Nauti ihan älyttömästi vuodesta siellä! (ihan vain vähän olen kateellinen tällä puolella ruutua :'D) Itselläni on hirveä matkakuume, pienikin reissu jossain riittäisi vähän taltuttamaan tätä. :D

  Huikean ihanaa vuotta sinulle Australian maisemiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän tunteesi! ;D Kiitos paljon, hieno vuosi on varmasti luvassa! :)

   Poista
 3. Oi joi miten mahtava uutinen! Kateeksi käy ;) Odotan innolla lisää uutisia tähän liittyen. Toivottavasti ehdit sieltä käsin kirjoittaa päivittää blogia ja kertoa tunnelmia maasta :) Olisi kiinnostavaa kuulla! Mutta kuitenkin oikein antoisaa vuotta sinulle Australiaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!:) En meinaa ihan uskoa tätä vielä :D Tarkoitus olisi aloittaa matkablogin vähän ennen lähtöä niin pääsette sitten Australian kuulumisia lukemaan ;)

   Poista