Sivut

maanantai 1. helmikuuta 2016

Luettavaa ja blogattavaa(2/2016): Uusia sarjoja ja jatko-osia

Annan otsikon puhua puolestaan. Helmikuun lukulista tärkeimmästä hiukan vähemmnän tärkeään, bitte schön:
 1. Beautiful Chaos - Kami Garcia & Margaret Stohl
 2. Uusikuu - Stephenie Meyer (uudelleen)
 3. Ruumiin todistus - Patricia Cornwell
 4. The Mime Order - Samantha Shannon
 5. The Dream Thieves - Maggie Stiefvater
 6. Fallen - Lauren Kate
 7. Cinder - Marissa Meyer
 8. Muukalainen - Diana Gabaldon
 9. Kapina laivalla - John Boyne
 10. Hypnotisoija - Lars Kepler (uudelleen)
Lukupiirissä: The Fault in our stars - John Green

Lukemisen tavoite helmikuussa: lukea kolme jatko-osaa ja yksi aloitusosa + The Secret of Ella and Micha viimeiselle sivulle. Muita keskeneräisiä luen eteenpäin aina kun tärkeämmiltä kirjoilta ehdin.

Tekstien osalta suunnittelin tällaisia:

 1. Gardens of the moon - Steven Erikson
 2. City of lost souls - Cassandra Clare
 3. A Shade of Vampire - Bella Forrest
 4. Beautiful Darkness - Kami Garcia & Margaret Stohl 
 5. Last sacrifice - Richelle Mead 
 6. Shatter me - Tahereh Mafi
 7. Pohdintaa jostakin bloggaamisen osa-alueesta
 8. Koontipostaus kuun lopussa

Bloggaamisen tavoite: kirjoittaa ja ajastaa helmikuun tekstit hyvissä ajoin. Opintojen tahti kiristyy helmikuussa, minkä takia tein aika maltillisen listan postausten suhteen. Jos saan nämä kaikki kirjoitettua ja vieläpä ajoissa, niin olen todella tyytyväinen tahtiin. 

* * *

Hyvää helmikuuta! :) Onko teillä jotakin erityisiä ystävänpäivän suunnitelmia?

6 kommenttia:

 1. Diana Gabaldonin Muukalainen kiinnostaa kovasti ja suunnitelmissa on mahduttaa se tämän vuoden lukemisiin, ehkei kuitenkaan vielä helmikuuhun. Shatter Me -kirjasta (ja sarjasta) olen kuullut paljon, tosin en keneltäkään Suomen blogipiireissä, joten odotan innolla jos julkaiset siitä tekstin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muukalainen ollut minunkin mielessäni jo todella pitkään. Aioin vakaasti lukea sen jo viime vuonna, mutta se oli lopulta liian massiivinen teos. Haluan antaa kirjoille niiden ansaitseman ajan, minkä takia tuollaista yli 800 sivun järkälettä ei viitsi lukea ihan missä tilanteessa tahansa.

   Shatter Men vuoro tulee varmaan tässä ihan lähiaikoina, so stay tuned! :)

   Poista
 2. Jään odottamaan mielipidettäsi Shatter Me -kirjasta, taisit pitää siitä enemmän kuin minä. Mielenkiintoinen lukulista, ainakin Cinder pisti silmään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin taisin tosiaan! Se kolahti jonnekin todella syvälle. Koin ihan uusia tunteita sen parissa ja olen edelleen hiukan hämmentynyt niiden takia. Hyvällä tavalla kyllä, mutta silti... Hyvin erikoinen kokemus. Cinder, voi Cinder! Aioin lukea sen jo viime vuonna, mutta en jostain syystä saanut aikaiseksi. Nyt en aio enää laiminlyödä sitä :D

   Poista
 3. Minusta on kyllä aina mielenkiintoista, kuinka teet näitä suunnitelmapostauksia. En itse pystyisi, sillä haluan pitää lukemiseni mahdollisimman spontaanina, mutta sinulle tämä tyyli ilmeisesti sopii, ja antaahan se kivan katsauksen myös lukijoille. :)

  Haastoin sinut viiden kirjan haasteeseen blogissani. http://todellavaiheessa.blogspot.fi/2016/02/viiden-kirjan-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että nämä herättävät mielenkiintoa! :) Huomasin jokunen vuosi sitten, että minun oli paljon helpompaa saada asiat tehdyksi, kun oli selkeät tavoitteet ja edes jonkinlainen suunnitelma tulevaa varten. Jossain vaiheessa sitten ryhdyin siirtämään samaa periaatetta bloggaamiseen ja lukemiseen. Kun huomasin saavuttavani huomattavasti parempia tuloksia suunnitelmien kanssa kuin ilman niitä, päätin kehittää niiden ympärille kunnollisen systeemin.

   No niin, pitääkin alkaa heti miettiä tähän sopivia kirjoja!

   Poista