Sivut

keskiviikko 7. helmikuuta 2018

Jotta haasteet eivät loppuisi...

Sivujen välissä -blogin Hanna pyörittää puolen vuoden ajan bingo-muotoista YA-lukuhaastetta, johon päätin osallistua. En ole toistaiseksi oikein menestynyt lukuhaasteissa, mutta tämä yksilö sopii niin hyvin yhteen kirjahyllyni sisällön kanssa, että tilaisuuteen on pakko tarttua. Haasteen tarkat ohjeet löydät täältä.

Olen jo bongannut hyllystäni monta haastekohtiin sopivaa kirjaa, mutta varsinaista lukulistaa tai suunnitelmaa en ole ainakaan vielä tehnyt. City of Heavenly Fire pääsee täyttämään ensimmäisen kohdan, ja toivon että ehdin lukea helmikuussa vielä toisen YA-romaanin. Teen haasteelle oman sivun lähipäivinä ja päivitän edistymistäni sen jälkeen epäsäännöllisen säännöllisesti. Aion myös kirjoittaa haasteen kirjoista erilliset arviot. 


Ja tässä itse bingo

Ei minulla muuta toistaiseksi. Seuraavan kerran blogissa tapahtuu todennäköisesti viikon päästä, sillä olen torstaista lähtien reissussa enkä tule istuneeksi koneen ääressä ;) Osa reissusta kuluu tentin merkeissä, mutta sen jälkeen heittäydyn pariksi päiväksi vapaalle. Nähdään!

2 kommenttia: