Sivut

perjantai 2. toukokuuta 2014

Alkuvuoden kirjaostoksetKokosin tämän vuoden aikana tähän mennessä ostamani kirjat pinoksi, joka onkin aikamoisen korkea. Kaksi näistä olen ehtinyt jo lukeakin. Suuri osa noista on ostetty lahjakorteilla, muuten ei tällaiseen määrään varaa olisikaan. Pari on tarttunut mukaan divarista, ja yhden teoksen sain ilmaiseksi. Pinosta löytyy...

Tammikuu:

1. Hohto - Stephen King
2. Kuvun alla - Stephen King

Helmikuu:

3.Face of deaht - Kelly Hashway
4. I am Yours - Faith Sullivan
5. The dream thieves - Maggie Stiefvater
6. Obsidian - Jennifer L. Armentrout
7. Gardens of the moon - Steven Erikson
8. Spider's bite - Jennifer estep

Maaliskuu:

9. Täysikuu - Antonio Munoz Molina
10. Rakkautta koleran aikaan - Gabriel Garcia Marquez
11. Linnake - Justin Cronin
12. Synnintekijä - Milja Kaunisto

Huhtikuu:

13. Divergent - Veronica Roth
14. Insurgent - Veronica Roth
15.Allegiant - Veronica Roth
16. The Assassin's blade - Sarah J. Maas
17. Veljessota - Conn Iggulden
18. Meren katedraali - Ildefonso Falcones
19. Fatiman käsi - Ildefonso Falcones
20. Takana puhumisen taito - Anna-Leena Härkönen

Veljessota puuttuu kuvasta, koska en viitsinyt tuoda sitä Joensuuhun kuvaa varten. Ja Synnintekijän muistin ostaneeni vasta äsken, joten sitäkään ei näy kuvassa. On näköjään ihan paikallaan välillä tehdä tällainen postaus, jotta pysyy ostoksistaan perillä.

6 kommenttia:

 1. Onpa korkea kirjapino! Monia kiinnostavia kirjojakin ostamiesi joukosta näyttää löytyvän. Erityisesti tällä hetkellä Rakkautta koleran aikaan ja Allegiant kiinnostavat. Hohtokin olisi kiva lukea uudestaan. Sinulta eivät ainakaan lopu hyvät kirjat kesken. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pelkäsin että se kaatuu ennen kuin ehdin ottaa kuvan :D Minäkin odotan innolla Allegiantin pariin pääsemistä, luvassa on kuulemma jotain ravistelevaa. Hyvät kirjat eivät tosiaan lopu kesken, hyllyissäni on tällä hetkellä ainakin 100 kirjaa joita en ole vielä koskaan lukenut! Pitäisi tehdä niistäkin lista, jotta muistaisi mitä kaikkea onkaan lukematta :)

   Poista
 2. Määkin oon alkanut pitää kirjaa kaikista ostamistani kirjoista, tänä vuonna on jo tullut ostettua 13 kirjaa, mutta suurin osa aika arvokkaalla lahjakortilla Suomalaiseen kirjakauppaan. Sain sen joululahjaksi. Jos ei korttia olisi, en varmasti olisi tullut ostaneeksi näin paljon. Olen oikeastaan saanut 14 uutta kirjaa tänä vuonna, koska sain yhden arvostelukappaleen.

  Minäkin olen ostanut Divergent-trilogian, omistan jo Meren katedraalin ja Dream Thieves on tällä hetkellä kirjastosta lainassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 13 on kyllä hyvin sekin! Tuntuu että mitä vanhemmaksi tulee, sitä enemmän ostamisen arvoisia kirjoja tulee vastaan.

   Poista
 3. Hyvältä näyttää tämä kirjapino! Fatiman käsi löytyy minultakin ja se tulisi lukea jossain vaiheessa ja monta muutakin kirjaa pinosta haluaisin lukea. Obsidian on näistä ainut, jonka olen lukenut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo Falconesit vetävät kyllä kovasti puoleensa. Onneksi kesä on alkamaisillaan!

   Poista