keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Kirjahyllyn täytettä (kesä 2013)

Ostin kesällä yllättävän vähän kirjoja, mutta ne, jotka ostin ovat erityisen mieleisiä. Nyt kun vielä osaisin päättää, minkä näistä luen ensimmäisenä.


Viides todistaja, Michael Connelly

Vihdoinkin sain tämän hyllyyni! Michael Connelly on yksi parhaista rikoskirjailijoista, ehkä jopa paras. Toivotaan, että ehdin lukea tämän vielä tämän vuoden puolella.


Tulitodistaja, Lars Kepler

Lisää Kepleriä, ahh. Tuntuu muuten hassulta puhua yhdestä henkilöstä kun tietää, että romaanien takana on kaksi ihmistä.


Luksuselämää, Jens Lapidus

Tästä olen iloinen siksi, että trilogian kaksi osaa ovat olleet hyllyssäni jo vaikka kuinka kauan. Nyt kun sarja on kokonainen, on mukavampaa aloittaa sen lukeminen. 


Kuolema kulkee kannoilla, Peter James

Tämä tarttui mukaan jotakin muuta kirjaa ostaessani. En ole lukenut tämän kirjailijan teoksia aikaisemmin.


Luostarin varjot - C.J Sansom ja Musta tuli - C.J. Sansom

Historiallisia romaaneja ei ole aikoihin osunut kohdalle. Luettuani takakannet minun oli aivan pakko ostaa nämä.


Viimeinen temppeliherra - Raymond Khoury

Olen jo pitkään halunnut tutustua Khouryn tuotantoon, joten kun näin tämän antikvariaatin hyllyssä, nappasin sen kummemmin miettimättä mukaani.


Valtaistuinpeli - G.R.R. Martin

Tähän tartun heti kun ehdin. Lainasin Valtaistuinpelin keväällä kirjastosta, mutta en päässyt alkua pidemmälle ennen kuin minun piti palauttaa se kirjastoon varauksen takia. Tuumin, että parasta ostaa koko sarja omaksi niin ei tarvitse kiirehtiä lukemisen kanssa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti