Sivut

tiistai 25. kesäkuuta 2013

Arvostelukappaleita ja Dan Brownia

Kirja-arvostelujen suhteen on ollut hiljaista pitkään. Olen vastaanottanut kaksi arvostelukappaletta, joista ensimmäisen kanssa olen jumittanut jo yli kuukauden.  Tämä ei johdu siitä, että kirja olisi huono, olen vain ollut töiden takia niin kiireinen etten ole ehtinyt lukea niin paljon kuin olisin halunnut. Toivotaan, että saan kirjan luettua ja arvostelun kirjoitettua tällä viikolla.

Suunnitelmiini on jo pitkään kuulunut kirjoittaa kirjailijoista ja teoksista, jotka merkitsevät minulle erityisen paljon ja jotka ovat vaikuttaneet kirjoittamiseeni pitkään. Kun sain Dan Brownin Infernon yllätyslahjaksi, kävi selväksi kenestä aloitan: Dan Brownista. Luen siis kaikki hänen teoksensa uudelleen, kirjoitan niistä arvostelut ja erilaisia postauksia teosten herättämistä ajatuksista, niiden vaikutuksista ja merkityksestä elämässäni. Postauksia ilmaantuu sekä tänne että Young Fighters-blogiin riippuen siitä, mitä niissä käsitellään. Infoan teitä lisää, kun pääsen sinne asti.

Mitä teillä on kesälukemisena?

2 kommenttia:

  1. Meinaan juuri seuraavaksi tarttua tuohon Infernoon. :) Minulla on niin paljon lukusuunnitelmia kesäksi, että en kaikkia viitsi tähän laittaa. Muun muassa Haruki Murakamin Kafka rannalla odottaa lukijaansa, sillä rakastuin samaisen kirjailijan 1Q84:än keväällä todella palavasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei hullumpaa! Noihin Murakamin kirjoihin pitäisi joskus tutustua

      Poista