Sivut

torstai 7. helmikuuta 2013

Touch of death - Kelly Hashway


Eikö olekin ihana kansi?
Jodi Marshall isn't sure how she went from normal teenager to walking disaster. One minute she's in her junior year of high school, spending time with her amazing boyfriend and her best friend. The next she's being stalked by some guy no one seems to know.

After the stalker, Alex, reveals himself, Jodi learns he's not a normal teenager and neither is she. With a kiss that kills and a touch that brings the dead back to life, Jodi discovers she's part a branch of necromancers born under the 13th sign of the zodiac, Ophiuchus. A branch  of necromancers that are descendants of Medusa. A branch of necromancers with poisoned blood writhing in their veins.

Jodi's deadly to the living and even more deadly to the deceased. She has to leave her old, normal life behind before she hurts the people she loves. As if that isn't difficult enough, Jodi discovers she's the chosen one who has to save the rest of her kind from perishing at the hands of Hades. If she can't figure out how to control her her power, history will repeat itself, and her race will become extinct.


Rakastin tätä romaania ensimmäiseltä sivulta lähtien.

Henkilöt ovat mielenkiintoisia ja heillä kaikilla on oma, ainutlaatuinen äänensä. Jodin elämä muuttuu normaalista vaaralliseksi, mutta hän pysyy vahvana eikä anna minkään tai kenenkään murtaa itseään. Hänen tunteisiinsa on todella helppo samastua; ne ovat niin aitoja. Lukiessani Touch of deathiä en ainoastaan ymmärtänyt Jodin tunteita vaan myös tunsin samalla tavalla kuin Jodi. Pidän Jodista paljon siksi, että hänellä on todella hyvä sydän. Rakastan myös Alexia; hän on salaperäinen ja suojeleva, ja on aina olemassa Jodia varten. Ihailen hänen kärsivällisyyttään ja toivon hänelle kaikkea hyvää. Oli mahtavaa nähdä, kuinka Jodi alkoi luottaa Alexiin ja päästää hänet lähelleen.

Juoni on mahtava alusta alkaen. Alku on todella jännittävä ja saa ihmettelemään, mitä oikein on meneillään. Jodille tapahtuvat asiat ovat niin kummallisia, ettei voi millään olla ihmettelemättä, miksi hän pelkää Alexia niin kovasti. Tarina vain paranee, kun Alex paljastaa itsensä ja kertoo Jodille, kuka tämä oikeasti on. Touch of death on erittäin yllätyksellinen romaani, joka sai henkeni salpautumaan niin monta kertaa, etten kykene laskemaan niitä. Joka kerta, kun yrittää selvittää itselleen, mitä voisi tapahtua seuraavaksi, romaani tuo eteen jotain, mitä ei odottanut löytävänsä. Juoni kulkee eteenpäin täydellisen sulavasti: tätä kirjaa ei voi laskea käsistään.

Rakastan tapaa, jolla Kelly Hashway kuvailee Jodin voimia ja niiden vaikutuksia ihmisiin. Asiat, joita Jodi oppii itsestään ja tavat, joilla hänen voimansa toimivat ovat kiehtovia ja kuvailtu elävällä kielellä, joka saa sydämen hakkaamaan nopeammin jokaisen sivun jälkeen. Hashway on luonut syvän, kiehtovan maailman, joka sisältää monia salaisuuksia, mielenkiintoisen otteen mytologiasta ja kiehtovimmat - ja sydäntäsärkevimmät - kuvaukset zombeista, jotka olen koskaan lukenut tai nähnyt.

Touch of Death antoi minulle inspiraatiota, joka johtaa ajatukseni oikealle raiteelle joka kerta kun ajattelen sitä. Se herättää minussa halun kirjoittaa. Se on ehdottomasti loistava romaani, joka säilyy mielessä pitkään lukemisen jälkeen. Tarpeetonta sanoa, että en malta odottaa jatko-osan, Stalked by deathin lukemista!

Touch of death on vakuuttava sarjan aloitus. Se osoittaa teini-ikäisen elämän vaikeat puolet käsitellen perheeseen ja seurusteluun liittyiviä asioita, ja muistuttaa samalla toivosta. Minusta on ihanaa, ettei Jodi ole yksin vaikeimpina hetkinään. Touch of death antaa tilaa henkilöiden kehittymiselle ja saa lukian haluamaan lisää. Jos pitää nuorille suunnatusta kirjallisuudesta, paranormaalista kirjallisuudesta tai on kiinnostunut kreikkalaisesta mytologiasta, kannattaa lukea tämä!

5/5 !

Löydät tämän romaanin muunmuassa Amazonista ja Amazon UK:sta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti