sunnuntai 9. huhtikuuta 2023

Suomen kielen kursseja tasoille A2 ja A2-B1
Joensuun seudun kansalaisopiston kesäkurssit on julkaistu ja ilmoittauminen on käynnissä. Ilmoittautua voi tuttuun tapaan netissä ja puhelimitse. Tarjonta on jälleen todella monipuolinen, joten mikäli kaipaat harrastusta touko-kesäkuun ajaksi, suosittelen kurssien tutkimista! Kaikkia kesäkursseja voi selata kansalaisopiston uudistuneilla nettisivuilla:

https://uusi.opistopalvelut.fi/joensuu/fi/?q=subject%3A1%2F1&page=1

Mikael Agricolan ja suomen kielen päivän kunniaksi esittelen omat suomen kielen kurssini. Tarjolla on kolme kurssia eri aiheista. Kaikki kurssit alkavat toukokuun ensimmäisellä viikolla ja kestävät kuusi viikkoa. Kurssin nimeä klikkaamalla pääset lukemaan koko kurssikuvauksen, katsomaan aikataulun ja ilmoittautumaan kurssille.

llmoittautuminen kursseilleni päättyy 25.-26.4. Ilmoittautumisaikaa on siis noin kaksi viikkoa jäljellä, eli toimi nopeasti!

1. Kertaa suomen verbejä (taso A2)

Kurssi on suunniteltu opiskelijoille, jotka haluavat tehokertauksen verbien perusasioista. Kurssilla kerrataan muunmuassa verbityypit, preesens ja imperfekti, ko/kö -kysymys ja sijamuotoihin liittyviä asioita. Kurssilla keskustellaan, pelataan kielipelejä ja tehdää rentoja kirjoitusharjoituksia.

2. Puhekielen sanastoa suomen oppijoille (taso A2)

Kurssilla opiskellaan puhekielen sanastoa ja ilmauksia, joissa yleiskielen sanat ovat tavallisesta poikkeavassa käytössä. Näitä voivat olla esimerkiksi fraasit ja sanonnat.

3. Harjoittele suomea lukemalla (taso A2-B1)

Kurssilla luetaan erilaisia tekstejä ja harjoitellaan suomen kieltä niiden avulla. Kurssilla voidaan käsitellä sanastoa, rakenteita, kielioppia ja muita tärkeitä kielen osa-alueita tekstien ja opiskelijoiden toiveiden mukaan.

***

Linkkejä saa vapaasti jakaa aiheesta kiinnostuneille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti